Στο αρχηγείο του Λιμενικού παρουσιάστηκε ο γιος Μπαλτάκου - iefimerida.gr

Στο αρχηγείο του Λιμενικού παρουσιάστηκε ο γιος Μπαλτάκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αρχηγείο του λιμενικού παρουσιάστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, και αφού είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου, εμφανίστηκε -αναφέρουν οι πληροφορίες- στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος όπου και υπηρετεί, ο Δημήτρης-Γιώργος Μπαλτάκος, γιος του Τάκη Μπαλτάκου.

Τον γιο του τέως γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου, αναζητούσε η αστυνομία μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν σε βάρος του από στελέχη της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής. Ωστόσο, οι ένστολοι δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το μεσημέρι εν τω μεταξύ παραδόθηκε στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου η δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για το πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστη τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Η εισαγγελία του ναυτοδικείου χαρακτήρισε ελλιπή τη δικογραφία, καθώς περιλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όχι αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική έκθεση από τους μηνυτές, που φέρονται ότι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία θα παραδοθεί στον αντιεισαγγελέα του ναυτοδικείου, ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Δημήτρη Μπαλτάκο, σύμφωνα με τη δικογραφία, είναι απλή απρόκλητη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ