Βόμβες αθλητικού εισαγγελέα: Νονοί της νύχτας και μπράβοι εκβιάζουν αθλητές, διαιτητές και παράγοντες - iefimerida.gr

Βόμβες αθλητικού εισαγγελέα: Νονοί της νύχτας και μπράβοι εκβιάζουν αθλητές, διαιτητές και παράγοντες

Βόμβες αθλητικού εισαγγελέα: Νονοί της νύχτας και μπράβοι εκβιάζουν παίχτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του αθλητικού εισαγγελέα Χάρη Λακαφώση για την εισβολή του οργανωμένου εγκλήματος στον αθλητισμό με μπράβους και νονούς της νύχτας να χρησιμοποιούν μεθόδους του υποκόσμου, προκειμένου να εκφοβίζουν μάρτυρες και να βάζουν έτσι τρικλοποδιές στο έργο της Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, όπως γράφουν και τα Νέα τα προβλήματα είναι πολλά όπως ο παράνομος στοιχηματισμός, αφού συνεχώς έρχονται αναφορές από την ΟΥΕΦΑ για να ελεγχθούν ύποπτοι αγώνες. Μάλιστα ο κ.Λακαφώσης ανέφερε πως στη στοιχηματική απάτη εμπλέκονται γραφεία στοιχημάτων από το εξωτερικό και εκεί κυριαρχεί ο νόμος της σιωπής, αφού το οργανωμένο έγκλημα απειλεί τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα αθλητών, παραγόντων και διαιτητών.

Ο κ.Λακαφώσης προχώρησε μάλιστα και σε καταγγελία για διαρροή σημαντικών εγγράφων από κρατικές υπηρεσίες και υπαλλήλους εταιρειών τηλεφωνίας, αφού υπήρξε περίπτωση κατά την οποία είχαν προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά το απόρρητο δικαστικό έγγραφο είχε φτάσει στον παράγοντα που ελεγχόταν πριν καν προχωρήσει η υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ