Nτέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και στη Βουλή -Αντιπρόεδρος: Ελάτε τώρα Θεσσαλονίκη με το 2-1 να σας δούμε... [βίντεο] - iefimerida.gr

Nτέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και στη Βουλή -Αντιπρόεδρος: Ελάτε τώρα Θεσσαλονίκη με το 2-1 να σας δούμε... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν μέσω πολιτικής θύελλας από τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Μπαλτάκου, στη Βουλή τσακώνονται για ... μπάλα. Η «κοκορομαχία» από το βήμα της Βουλής με αφορμή τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ήταν απολαυστική.

Πρωταγωνιστές της «κόντρας» ο βουλευτής Πειραιώς Γιάννης Κουράκος και ο αντιπρόεδρος του Σώματος Γιώργος Καλαντζής. Μετά από κάποιους χαλαρούς διαξιφισμούς οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Κουράκο να «κατηγορεί» τον Καβαλιώτη Γιώργο Καλαντζή για αντιολυμπιακά αισθήματα.

Η πλειοψηφία του κόσμου είναι Ολυμπιακοί γι αυτό και είμαστε μεγάλη ομάδα και για πολλά χρόνια ακόμα θα παίρνουμε τα πρωταθλήματα, είπε ο βουλευτής Πειραιά για να πάρει την απάντησή του από τον αντιπρόεδρο της Βουλής που δήλωσε με νόημα εν όψει της μεγάλης ρεβάνς της Τούμπας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ελάτε τώρα στη Θεσσαλονίκη να δούμε μετά το 2-1»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ