Η Ραχήλ Μακρή χαϊδεύει τους Χρυσαυγίτες και κατηγορεί την κυβέρνηση: Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους - iefimerida.gr

Η Ραχήλ Μακρή χαϊδεύει τους Χρυσαυγίτες και κατηγορεί την κυβέρνηση: Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους

Η Ραχήλ Μακρή χαϊδεύει τους Χρυσαυγίτες και κατηγορεί την κυβέρνηση: Θέλετε να β
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμός έγινε πρωί πρωί στην επιτροπή εμπορίου με αφορμή τις αποκαλύψεις από το βίντεο Κασιδιάρη-Μπαλτάκου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος έθεσε θέμα διαδικασίας μετά τα χθεσινά. Η αναφορά ωστόσο σε εμπλοκή και του Αντώνη Σαμαρά εξόργισε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με τον Δημήτρη Τσουμάνη να απαντά και να του λέει ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.

Η απάντηση Τσουμάνη όμως προκάλεσε έκρηξη οργής και στη γαλαρία όπου κάθονταν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές με τον Νίκο Μίχο και τον Ηλία Παναγιώταρο να σηκώνονται όρθιοι αντιδρώντας με φωνές και χειρονομίες. «Ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή» φώναξε ο Νίκος Μίχος ενώ ο Παναγιώταρος άρχισε να φωνάζει ότι ο Σαμαράς είναι φασίστας.

Στην αίθουσα προκλήθηκε πανδαιμόνιο ενώ από εκεί που δεν το περίμενε κανένας κατά της κυβέρνησης άρχισε να φωνάζει και η Ραχήλ Μακρή λέγοντας: «Είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους».

Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος ο οποίος αρχικά έκλεισε τα μικρόφωνα σε όλους και έκοψε εκεί τη συζήτηση λέγοντας: «Δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι».

Φωτογραφία: Fosphotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ