Champions League: 3-1 την Τσέλσι η Παρί - Καταιγιστική η Ρεάλ «κατάπιε» με 3-0 τη Ντόρτμουντ - iefimerida.gr

Champions League: 3-1 την Τσέλσι η Παρί - Καταιγιστική η Ρεάλ «κατάπιε» με 3-0 τη Ντόρτμουντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα πρόκρισης πήραν Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις εντός έδρας νίκες τους επί των Τσέλσι και Ντόρτμουντ αντίστοιχα στoυς πρώτους αγώνες για την προημιτελική φάση του Champions League. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 3-1 των «Μπλε» του Μουρίνιο, ενώ σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση η «Βασίλισσα» «έπνιξε» στο Μπερναμπέου τους περυσινούς φιναλίστ του Champions League.

Στο Παρκ ντε Πρενς η Παρί πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Λαβέτσι. Η Τσέλσι ισοφάρισε στο 27' με πέναλτι του Αζάρ που είχε κερδίσει ο Όσκαρ μετά από ανατροπή του από τον Τιάγκο Σίλβα). Στο 40΄ ο σκόρερ των Λονδρέζων είχε δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 61΄, χάρις στο αυτογκόλ του Νταβίντ Λουίς, ενώ το τελικό 3-1 έκανε ο Χαβιέρ Παστόρε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το σκορ άνοιξε νωρίς και στο Μπερναμπέου με τον Γκάρεθ Μπέιλ να βάζει μπροστά τη Ρεάλ στο 3ο λεπτό. Το 2-0 έκανε στο 27΄ ο Ισκο. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην 100ή συμμετοχή του στο Champions League. Ηταν το 14ο φετινό τέρμα του Πορτογάλου άσσου που πλέον χρειάζεται ένα ακόμα για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ