Γιατί η γυναίκα -διαμάντι του Facebook πληρώνεται περισσότερα χρήματα και από τον Ζούκεμπεργκ - iefimerida.gr

Γιατί η γυναίκα -διαμάντι του Facebook πληρώνεται περισσότερα χρήματα και από τον Ζούκεμπεργκ

Γιατί η γυναίκα -διαμάντι του Facebook πληρώνεται περισσότερα χρήματα και από το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθόλου «αξιοκρατικοί» φαίνεται πως είναι οι μισθοί στην ηγετική ομάδα του Facebook, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, μια γυναίκα είναι εκείνη που λαμβάνει τον μεγαλύτερο μισθό, πιο ψηλό και από τον ίδιο τον Ζούκερμπεργκ.Ενα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την ίδια την εταιρεία αποκαλύπτει ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αμείβεται με έναν συμβολικό μισθό, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, που καλύπτει τα επαγγελματικά του έξοδα.

Τα πολλά λεφτά καταλήγουν στο νούμερο 2 του Facebook, την Σέριλ Σάντμπεργκ, η οποία δεν έχει κλείσει καν έναν χρόνο στη θέση της γενικής διευθύντριας επιχειρήσεων.

Ο λόγος είναι απλός, καθώς η 44χρονη ήταν το μήλον της έριδος μεταξύ Facebook και Google και ο Ζούκερμπεργκ χρειάστηκε να την τάξει έναν μισθό που ξεπερνάει τα 12 εκατομμύρια ετησίως.

Σημειωτέον ότι είναι η μοναδική γυναίκα ανάμεσα στο οκταμελές διευθυντικό συμβούλιο της εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ