Ολα Χ στους πρώτους προημιτελικούς του Champions League: Προβάδισμα για Μπάγερν -Μπελάδες για Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Ολα Χ στους πρώτους προημιτελικούς του Champions League: Προβάδισμα για Μπάγερν -Μπελάδες για Μπαρτσελόνα

 Ολα Χ στους πρώτους προημιτελικούς του Champions League: Προβάδισμα για Μπάγερν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισόπαλοι έληξαν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί αγώνες του Champions League με τις Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης να κρατούν το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για το απόλυτο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, τη Μπάγερν, καθώς, κατάφερε να κρατήσει τους Βαυαρούς μακριά από την εστία της και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο αγγλικό γήπεδο είχαν «παραταχθεί» έντεκα ευρωπαϊκοί τίτλοι οπότε ήταν αναμενόμενο ότι αυτές οι δύο πολύ μεγάλες ομάδες δεν θα παρατούσαν εύκολα τον αγώνα.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί στο 58' με κεφαλιά του Βίντις βάζοντας δύσκολα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ωστόσο, στο 67', ο Σβαϊνστάγκερ έφερε το ματς στα ίσα και έγειρε ελαφρώς την πλάστιγγα προς την Μπάγερν μιας και ο επαναληπτικός διεξάγεται στο Μόναχο.

Στον ισπανικό εμφύλιο η Ατλέτικο Μαδρίτης απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι ομάδα πυροτέχνημα και ότι φέτος είναι η χρονιά της.

Οι Μαδριλένοι που ζουν εδώ και αρκετά χρόνια στη σκιά της μεγάλης αντιπάλου, Ρεάλ, αλλά και της Μπαρτσελόνα, είναι πρώτοι στην Primera Division και, επιπλέον, έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Μέσι μέσα στο Καμπ Νου.

Το παιχνίδι κύλησε όπως όλοι το περίμεναν με την Μπαρτσελόνα να πιέζει και την Ατλέτικο να αμύνεται μαζικά.
Ωστόσο, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφεραν να πανηγυρίσουν πρώτοι, όταν στο 56' ο Ντιέγκο εξαπέλυσε έναν κεραυνό και έγραψε το 1 – 0.

Η συνέχεια, ακόμη πιο αναμενόμενη, οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο πίεσαν ασφυκτικά και κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στο 70' με γκολ του Νεϊμάρ.

Οι Καταλανοί ήταν πολύ καλύτεροι στον αγώνα, κυριάρχησαν στο γήπεδο, ωστόσο, είναι πλέον αναγκασμένοι να παλέψουν για την επιβίωσή τους στο καυτό Βιθέντε Καλντερόν όπου η Ατλέτικο θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ