Στα έδρανα της ΝΔ κάθισε η ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάνα - iefimerida.gr

Στα έδρανα της ΝΔ κάθισε η ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάνα

Στα έδρανα της ΝΔ κάθισε η ανεξάρτητη Χρυσούλα Γιαταγάνα στην Ολομέλεια της Βουλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα ήταν από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που όταν μιλούσε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος τον κοιτούσε στα μάτια και τον χειροκροτούσε με φανατισμό. Ομως όλα αυτά μετά την ανεξαρτητοποίηση της ανήκουν στο παρελθόν.

Σήμερα το πρωί, ανεξάρτητη και ωραία μπήκε στην αίθουσα της ολομέλειας, κοίταξε αριστερά και δεξιά και αμέσως το μάτι της έπεσε στα έδρανα της ΝΔ. Εκεί είδε να κάθεται η Αννα Καραμανλή μόνη της. Πήγε λοιπόν και κάθισε δίπλα της.

Το σούσουρο δεν άργησε να αρχίσει και η μεταγραφολογία φούντωσε, πολύ περισσότερο δε που το βράδυ ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο. Αραγε να ρώτησε η κ. Καραμανλή τη Χρυσούλα Γιαταγάνα ποια είναι η άποψή της για τη σημερινή συνέντευξη Καμμένου, στην οποία ανέφερε ότι «είναι τραγωδία, όταν παίρνεις την εντολή του ελληνικού λαού για να τον εκπροσωπείς, στο τέλος να καταντάς μαξιλαράκι»;

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ