Η σύζυγος του Σουμάχερ έφτιαξε ειδικό δωμάτιο αξίας 10 εκατ. λιρών για να γυρίσει ο «Σούμι» στο σπίτι τους - iefimerida.gr

Η σύζυγος του Σουμάχερ έφτιαξε ειδικό δωμάτιο αξίας 10 εκατ. λιρών για να γυρίσει ο «Σούμι» στο σπίτι τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του. Εύχεται για το καλύτερο και ελπίζει με όλη της την ψυχή ο Μίκαελ Σουμάχερ να σταθεί νικητής στη μάχη που δίνει για τη ζωή μετά το ατύχημα κατά τη διάρκεια του σκι στις γαλλικές Αλπεις.Ο λόγος για την Κορίνα τη σύζυγό του, η οποία απέδειξε για άλλη μία φορά πως μπορεί να κάνει τα πάντα για να γυρίσει ο «Σούμι» στο σπίτι τους. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror αποφάσισε να τον πάρει από τη Γκρενόμπλ και να τον μεταφέρει στο σπίτι τους στη Γενεύη. Μάλιστα, έχει ήδη κατασκευάσει ένα ειδικό δωμάτιο, το οποίο κόστισε πάνω από 10 εκατ. λίρες.

Η Κορίνα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ελπίζει πως με το να βρίσκεται σε ένα οικείο περιβάλλον θα τον βοηθήσει να συνέλθει από το κώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ