Οι πέντε χώρες με τους περισσότερους εκατομμυριούχους - iefimerida.gr

Οι πέντε χώρες με τους περισσότερους εκατομμυριούχους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναζητώντας τους καλύτερους φορολογικούς παραδείσους οι εκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου μετακομίζουν διαρκώς. Αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα κέντρα πλούτου συνεχώς και και να αλλάζει η ισορροπία χρήματος σε ολόκληρη την υφήλιο.

Σύμφωνα με τη New World Wealth, την τελευταία δεκαετία πρώτη στις προτιμήσεις των απανταχού κροίσων είναι η Βρετανία. Συγκεκριμένα, μεταξύ του 2003 και του 2013, 114.1000 εκατομμυριούχοι (έχουν περιουσία 1 εκατ. δολ. και πάνω, εξαιρούμενης της βασικής κατοικίας) μετανάστευσαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Σιγκαπούρη η οποία προσέλκυσε 45.000 από το 2003 έως το 2013, χάρη στη χαλαρή φορολογική πολιτική και την ασφάλεια που προσφέρει. Ακολουθούν οι ΗΠΑ με 42.400 εκατομμυριούχους, η Αυστραλία με 22.200 και το Χονγκ Κονγκ με 22.200.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ