Πώς το ποδήλατο απέκτησε τη τελική του μορφή -Ολοι οι σχηματισμοί που προηγήθηκαν του σημερινού μέσα σε ένα λεπτό - iefimerida.gr

Πώς το ποδήλατο απέκτησε τη τελική του μορφή -Ολοι οι σχηματισμοί που προηγήθηκαν του σημερινού μέσα σε ένα λεπτό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει ακριβής χρονολόγηση της εφεύρεσης του ποδηλάτου. Ισως κατά τα πρώτα στάδια της ύπαρξης του οι κατασκευαστές να μην ήταν επαγγελματίες παραγωγοί, παρά μόνο απλοί άνθρωποι που... έπιαναν τα χέρια τους. Ωστόσο, γρήγορα το ποδήλατο κέρδισε τις προτιμήσεις του κόσμου. Ολο και περισσότεροι έσπευσαν να αγοράσουν και έτσι η παραγωγή άρχισε να «φουντώνει».

Ψάχνοντας για το καταλληλότερο και συνάμα βολικότερο σχηματισμό, οι κατασκευαστές των δίτροχων οχημάτων σχεδίασαν ουκ ολίγα διαφορετικά ποδήλατα. Αλλα με μεγαλύτερες ρόδες και άλλα με μικρότερες. Αλλα με απόλυτη συμμετρία και άλλα εντελώς ασύμμετρα. Το σίγουρο είναι ότι στους δύο αιώνες της οργανωμένης παραγωγής τους, έχουμε συναντήσει ποδήλατα... κάθε διαλογής. Στο έξυπνο animation που ακολουθεί, μέσα σε ένα λεπτό, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των δίτροχων οχημάτων .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδήλατο Animation εξέλιξη δίτροχο όχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ