Σοκ -Νεαρή παιδόφιλη δασκάλα είχε κοιμηθεί πάνω από 50 φορές με 8χρονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ -Νεαρή παιδόφιλη δασκάλα είχε κοιμηθεί πάνω από 50 φορές με 8χρονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι μια 21χρονη Βρετανή καθηγήτρια, όταν ήταν 16 ετών είχε σεξουαλικές επαφές με έναν 8χρονο. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο τους είχαν έρθει σε επαφή περισσότερες από 50 φορές.

Οι Βρετανικές Αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση τον περασμένο Μάρτιο, όταν άκουσαν από συμμαθητές του μικρού μαθητή ότι αυτός μιλούσε στο σχολείο με υπερηφάνεια για τη σχέση του με την 21χρονη.

Το δικαστήριο του Worcester στη Βρετανία καταδίκασε την 21χρονη Λόρεν Μόρις, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, ενώ της απαγορεύτηκε να συναντά αγόρια κάτω των 16 ετών χωρίς την παρουσία των γονιών τους.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η Μόρις κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης ήταν χαμογελαστή και απαθής, ενώ όταν βγήκε έξω από το δικαστικό μέγαρο και ενώ περίμενε την απόφαση, κάπνιζε σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έπαιζε με το κινητό της...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ