Ποια έκανε την πιο ακριβή εμφάνιση στα Οσκαρ -Κουβαλούσε επάνω της 18 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια έκανε την πιο ακριβή εμφάνιση στα Οσκαρ -Κουβαλούσε επάνω της 18 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες]

Ποια έκανε την πιο ακριβή εμφάνιση στα Οσκαρ -Κουβαλούσε επάνω της 18 εκατομμύρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δύο εβδομάδες που έχουν περάσει από τα Οσκαρ, ο κόσμος γνωρίζει πλέον πολύ καλά ποια ήταν η πιο καλοντυμένη της βραδιάς, ποιες πέρασαν το... τεστ και ποιες απέτυχαν παταγωδώς. Ποια έκανε, όμως, την πιο ακριβή εμφάνιση στην τελετή των βραβείων;

Η Vogue της Αυστραλίας κοστολόγησε τις τουαλέτες και τα κοσμήματα που φόρεσαν οι σταρ της μεγάλης οθόνης στα Οσκαρ, καταλήγοντας πως η Κέιτ Μπλάνσετ δεν έφυγε απλώς με το πολύτιμο βραβείο από την τελετή. Ηταν και εκείνη που είχε την πιο... πολύτιμη εικόνα της βραδιάς.

Το Armani φόρεμά της κόστιζε 100.000 δολάρια, ενώ τα Chopard κοσμήματά της, ανάμεσά τους τα σκουλαρίκια με 62 οπάλια, ένα διαμαντένιο βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι- ανέβασαν το συνολικό μποσό της εμφάνισής της στα 18 εκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερη στη σχετική «κούρσα» η Σαρλίζ Θερόν, που με το Christian Dior φόρεμά της, αξίας 90.000 δολαρίων και τα Harry Winston κοσμήματα έφτασε στα 15,89 εκατομμύρια. Τρίτη στη λίστα η υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού. Η Σάντρα Μπούλοκ έχασε και εδώ από την Μπλάνσετ, αφού το δικό της φόρεμα και τα κοσμήματα κόστιζαν 8,24 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ