Τι μπορεί να βρει κανείς στο Google: Εψαξε το όνομά του από περιέργεια, διαπίστωσε ότι τον καταζητούν και παραδόθηκε - iefimerida.gr

Τι μπορεί να βρει κανείς στο Google: Εψαξε το όνομά του από περιέργεια, διαπίστωσε ότι τον καταζητούν και παραδόθηκε

Τι μπορεί να ανακαλύψει κανείς στο Google: Εψαξε το όνομά του από περιέργεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που δεν έχουν μπει στο συγκεκριμένο πειρασμό και ο Κρίστοφερ Βιατάφα δεν είναι ανάμεσά τους. Ο 27χρονος αποφάσισε να κάνει αναζήτηση στο Google για το όνομά του, αλλά αυτό που ανακάλυψε τον αιφνιδίασε.

Εκπληκτος ο Βιατάφα, που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία για... πλάκα και από περιέργεια, διαπίστωσε πως είναι ανάμεσα στους «πλέον καταζητούμενους» ανθρώπους της βόρειας Καλιφόρνια. Ο νεαρός άνδρας έκλεισε τον υπολογιστή και έφυγε για το τμήμα, όπου παραδόθηκε καθώς ήθελε να έχει ήσυχη τη συνείδησή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος καταζητούνταν γιατί σε έναν καβγά τον περασμένο Αύγουστο έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε στο έδαφος. Αν και κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, ο Βιατάφα καταζητούνταν με την υποψία ότι πυροβόλησε προς την κατεύθυνση κατοικημένου κτιρίου όπως αναφέρει η San Francisco Gate.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ