Ο δαιμόνιος 20χρονος φοιτητής που ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης του μοιραίου Boeing - iefimerida.gr

Ο δαιμόνιος 20χρονος φοιτητής που ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης του μοιραίου Boeing

Ο δαιμόνιος 20χρονος φοιτητής που ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας φοιτητής Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ έχει αναπτύξει μια θεωρία για το τι συνέβη στον αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, υποστηρίζει ότι σημειώθηκε σταδιακή αποσυμπίεση, με αποτέλεσμα επιβάτες και κυβερνήτες σταδιακά να έχασαν τις αισθήσεις τους χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν μάσκες οξυγόνου.

Ο 20χρονος Andrew Aude ο οποίος έχει πάθος με τη μελέτη Αεροδιαστημικής εφαρμοσμένης μηχανικής, ανέπτυξε τη θεωρία ότι υπήρχε μια αναφορά ρωγμής στην άτρακτο του αεροσκάφους, απενεργοποιώντας έτσι όλα ή ορισμένα από τα συστήματα δορυφορικής επικοινωνίας και ραντάρ με αποτέλεσμα να επηρεαστεί το στίγμα που έστελνε στο κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Ετσι, σύμφωνα με τον 20χρονο, γράφει η Huffington Post, το μοιραίο Boeing έπαψε να στέλνει σήμα και ακολούθως σημειώθηκε σταδιακή αποσυμπίεση.

Ο δαιμόνιος 20χρονος φοιτητής που ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης του μοιραίου Boeing  | iefimerida.gr 0
Ο δαιμόνιος 20χρονος φοιτητής που ισχυρίζεται ότι έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης του μοιραίου Boeing  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φοιτητής πληροφορική Μαλαισία Boeing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ