Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφια για τον δήμο Πειραιά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση - iefimerida.gr

Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφια για τον δήμο Πειραιά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση

Διαψεύδει ότι κατεβαίνει υποψήφια για τον δήμο Πειραιά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν «κατεβαίνει» τελικά υποψήφια για το δήμο του Πειραιά η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Ρεπούση.Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος που πρόσκειται στον ηγετικό πυρήνα δήλωσε μετά και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο iefimerida.gr πως «ουδέποτε τέθηκε θέμα να κατέβει η ίδια υποψήφια. Θέλουμε ένα πρόσωπο που να μην έχει χαρακτηριστικά της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά να ασχολείται επί τούτου με την αυτοδιοίκηση».

Τέλος, ανακοίνωση υπήρξε και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Πειραιά: «Η ΔΗΜΑΡ Πειραιά δεν θα κάνει το λάθος που κάνουν τα άλλα πολιτικά κόμματα υποστηρίζοντας τις υποψηφιότητες των βουλευτών τους για το Δήμο του Πειραιά. Η θέση της βουλευτού μας Μαρίας Ρεπούση είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή και εκεί θα παραμείνει. Ο Δήμος του Πειραιά πρέπει να πάψει να χρησιμοποιείται για τα κομματικά ποσοστά».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ