Ο Καμίνης κάνει πίσω και ξεκαθαρίζει: Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος Αλεξάνδρας - iefimerida.gr

Ο Καμίνης κάνει πίσω και ξεκαθαρίζει: Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος Αλεξάνδρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στην κόντρα του με τον Παναθηναϊκό έδωσε χθες ο δήμος Αθηναίων, με μια ανακοίνωση στην οποία διευκρινίζεται ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν γκρεμίζεται.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Προεδρικό Διάταγμα, που με εντολή του νομοθέτη εκπόνησε ο δήμος Αθηναίων, διασφαλίζει πλήρως ότι δεν τίθεται κανένα θέμα κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αν δεν έχει προηγουμένως κατασκευαστεί γήπεδο ποδοσφαίρου στον Βοτανικό. Στερείται, λοιπόν, κάθε νομικής βάσης οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός.
Της ανακοίνωσης είχε προηγηθεί κόντρα μιας εβδομάδας, κατά την οποία ο δήμαρχος Αθηναίων είχε δεχθεί επιθέσεις και από τον φίλα προσκείμενο, στην ομάδα του τριφυλλιού, Τύπο, που καλούσε τους οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας να «μαυρίσουν» τον κύριο Καμίνη στις επερχόμενες τοπικές εκλογές.
Το γεγονός αυτό εξηγεί και την αναφορά στην ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων ότι «είναι μεγάλο λάθος είναι η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής. Εξίσου μεγάλο λάθος όμως είναι και η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ