16χρονη κερδίζει 2.000 δολάρια το μήνα από το Vine -Πώς το κάνει [εικόνες] - iefimerida.gr

16χρονη κερδίζει 2.000 δολάρια το μήνα από το Vine -Πώς το κάνει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Vine είναι μια υπηρεσία που πρόσφατα εξαγόρασε το Twitter και επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν βίντεο 6 δευτερολέπτων. Σε αντίθεση με το YouTube όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν όσο μεγάλα βίντεο θέλουν, στο Vine υπάρχει ο περιορισμός των 6 δευτερολέπτων.

Αυτό δεν εμπόδισε ορισμένους χρήστες να έχουν τεράστια επιτυχία και να κερδίσουν αρκετά λεφτά από το προφίλ τους.
Το Vine είναι ένα κοινωνικό δίκτυο -όπως το Twitter ή το Instagram- και ήδη πολλοί χρήστες έχουν εγγραφεί και μοιράζονται βίντεο.
Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν χρήστες που κερδίζουν αρκετά χρήματα, καθώς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εξαιρετικά επιτυχημένους λογαριασμούς.
Για παράδειγμα η Lauren Giraldo έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers που την ακολουθούν για τα χαριτωμένα και αστεία Vines που δημοσιεύει.
Ανάμεσα στους followers της Lauren είναι και πολλές εταιρείες που ζητάνε από την κοπέλα να διαφημίσει τα προϊόντα τους, έναντι αμοιβής.
Το αποτέλεσμα είναι η Lauren να κερδίζει περίπου 2.000 δολάρια το μήνα από τις αντίστοιχες εταιρείες για να προωθεί τα προϊόντα τους.
Μέσω ίντερνετ η δημιουργικότητα επιβραβεύεται, ενώ οι νέοι έχουν βρει διάφορους τρόπους να βγάζουν λεφτά μέσω διαδικτύου. Από το e-go

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολάρια 16χρονη μηνιαίως Vine κερδίζει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ