Πωλήτρια της Gap παγώνει βλέποντας τον Ομπάμα να ψωνίζει μπλούζες [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Πωλήτρια της Gap παγώνει βλέποντας τον Ομπάμα να ψωνίζει μπλούζες [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει όρια το στυλ και η άνεση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να ψωνίζει σε κατάστημα της γνωστής φίρμας Gap στη Νέα Υόρκη, στο Μανχάτταν, ρούχα για τη σύζυγό του Μισέλ και τις κόρες του, Σάσα και Μάλια.


Ο 52χρονος Oμπάμα έφτασε στο κατάστημα με την προσωπική του συνοδεία και διάλεξε, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μια μπλούζα κόκκινη, μια μπλε ηλεκτρίκ και μια ροζ με τη βοήθεια της χαμογελαστής υπαλλήλου που δεν τον άφηνε από τα μάτια της.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο ταμείο όπου πλήρωσε το ποσό των 150 δολαρίων ηλεκτρονικά. Όταν μάλιστα η υπάλληλος του ζήτησε να υπογράψει στο μηχάνημα εκείνος την κοίταξε με απορία κάνοντάς της πλάκα: «Α πρέπει να υπογράψω κιόλας ηλεκτρονικά; Εντάξει δεν έχει περάσει και πολύ καιρός από την τελευταία φορά που ψώνισα».
Η εταιρεία Gap δήλωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να ανεβάσει τους βασικούς μισθούς των υπαλλήλων της, κάτι που θέλησε, με αυτόν τον τρόπο, να στηρίξει ο Πρόεδρος.

Πωλήτρια της Gap παγώνει βλέποντας τον Ομπάμα να ψωνίζει μπλούζες [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 0
Πωλήτρια της Gap παγώνει βλέποντας τον Ομπάμα να ψωνίζει μπλούζες [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 1
Πωλήτρια της Gap παγώνει βλέποντας τον Ομπάμα να ψωνίζει μπλούζες [εικόνες+βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ