Τρελάθηκαν στη Μαλαισία: Εβαλαν μάγο να εντοπίσει το χαμένο Boeing [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Τρελάθηκαν στη Μαλαισία: Εβαλαν μάγο να εντοπίσει το χαμένο Boeing [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ οι ημέρες περνούν βασανιστικά για τους συγγενείς και φίλους των επιβαινόντων της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines χωρίς να μαθαίνουν κανένα νεότερα για το τι απέγινε το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ διαδραματίζονται και κωμικοτραγικές καταστάσεις αφού καταφθάνουν ακόμα και μάγοι για να εντοπίσουν το Boeing.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μαλαισιανής ιστοσελίδας ο μάγος ή αλλιώς σαμάνο Ράζα Μπομόχ Σεντούνια Νουτζούμ, έσπευσε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον εντοπισμό του Boeing 777 - 200.

Ο Ιμπραήμ Ματ Ζιν, όπως είναι το πραγματικό όνομα του υποστήριξε ότι τον κάλεσε «ένας από τους τοπικούς ηγέτες της χώρας», για να βρει το εξαφανισμένο αεροσκάφος μέσω «πνευματικής μεθόδου και προσευχής».

Για τον εντοπισμό ο σαμάνο χρησιμοποιεί αγκίστρι ψαρέματος και κυάλια από μπαμπού μέσα στα οποία κοιτάει και ζητά οι επιβάτες να εντοπιστούν το συντομότερο.

«Κατά τη διάρκεια της προσευχής μου, τα μάτια μου πονάνε και βλέπω μαύρο. Πιστεύω ότι το αεροπλάνο βρίσκεται ακόμα στον αέρα ή έχει προσκρούσει στη θάλασσα», δήλωσε ο μάγος Ράζα Μπομόχ Σεντούνια Νουτζούμ.

Τρελάθηκαν στη Μαλαισία: Εβαλαν μάγο να εντοπίσει το χαμένο Boeing [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τρελάθηκαν στη Μαλαισία: Εβαλαν μάγο να εντοπίσει το χαμένο Boeing [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτήση μάγος Μαλαισία Boeing Malaysia Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ