Οργια στα πιλοτήρια των αεροσκαφών: Οταν οι αεροσυνοδοί κάνουν στριπτίζ στους πιλότους [βίντεο] - iefimerida.gr

Οργια στα πιλοτήρια των αεροσκαφών: Οταν οι αεροσυνοδοί κάνουν στριπτίζ στους πιλότους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση πως ο συγκυβερνήτης του Boeing της Malaysia Airlines είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και εκμεταλλευόμενος τη σχετική χαλαρότητα στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, εν ώρα πτήσης, καλούσε αιθέριες υπάρξεις στο πιλοτήριο για να του κάνουν παρέα και να διασκεδάζουν, έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Στη μαρτυρία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και συνοδεύεται από φωτογραφικά ντοκουμέντα, η νεαρή Τζόντι Ρους περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις στιγμές που πέρασε με τον Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, ως επισκέπτρια στο πιλοτήριο αεροσκάφους, που εκτελούσε πτήση από τα νησιά Πουκέ στην Κουάλα Λουμπούρ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστό πως πιλότος και συγκυβερνήτης το «ρίχνουν έξω» κατά τη διάρκεια της πτήσης, αφού και στο παρελθόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας βίντεο με αεροσυνοδούς έτοιμες για όλα, μέσα σε πιλοτήρια αεροσκαφών. Χαρακτηριστικά ήταν τα δύο βίντεο από τα αεροσκάφη γαλλικής εταιρείας, όπου τα πιλοτήρια μετατρέπονταν σε δωμάτια οργίων με τις αεροσυνοδούς να γδύνονται και να κάνουν στριπτίζ, για τα μάτια των πιλότων. Μάλιστα, όλοι το απολαμβάνουν, με τις αεροσυνοδούς να κάνουν αποκαλύψεις και να ζητούν από τους πιλότους να... βάλουν και αυτοί το χεράκι τους στο στριπτίζ, ενώ κάποιοι άλλοι απαθανατίζουν τις στιγμές με φωτογραφικές μηχανές και κάμερες.

Τα βίντεο είχε φέρει στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα SUN.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ