Πώς έχτισαν καριέρα ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μόργκαν Φρίμαν και άλλοι αστέρες -Τα αθώα ψέματα που τους έκαναν διάσημους - iefimerida.gr

Πώς έχτισαν καριέρα ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μόργκαν Φρίμαν και άλλοι αστέρες -Τα αθώα ψέματα που τους έκαναν διάσημους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς ίσως δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ θα αναγκάζονταν να πουν ένα μικρό ψεματάκι, προκειμένου να κερδίσουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις θα τους χάριζε και τη διασημότητα.Και όμως! Πέρα από το ταλέντο τους «έχτισαν» την καριέρα τους κρύβοντας την αλήθεια και «φουσκώνοντας» ίσως λίγο το βιογραφικό τους.

Ο λόγος για τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μόργκαν Φρίμαν, Σάντρα Μπούλοκ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Ντάνιελ Κρεγκ, Μίλα Κούνις,

Ο σήμερα δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν ακόμη ήταν άσημος, ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει την κάρτα από το σωματείο των ηθοποιών για να παίρνει καλύτερους ρόλους.

Ετσι, σε μία οντισιον είπε ψέματα ότι συμμετείχε σε μία ταινία με τον τίτλο «Cat People». Για κακή του τύχη, η υπεύθυνη του casting ήταν επίσης στην επιτροπή επιλογής για το «Cat People» και κάπως έτσι έπιασε τον Κλούνεϊ στα πράσα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η ίδια στη συνέχεια τον βοήθησε να συμμετάσχει σε μία άλλη ταινία. Έπειτα από αυτόν τον ρόλο, η ένωση ηθοποιών του έδωσε την κάρτα του.

Τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως ακολούθησε και ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Σύμφωνα με το clickatlife.gr προκειμένου να κλείσει κάποιον ρόλο έλεγε ότι σπούδασε υποκριτική στη Βασιλική Ακαδημία. «Αν έχεις αγγλική προφορά, μπορεί να μη σε πάρουν χαμπάρι» είπε κάποτε (αφού έγινε γνωστός φυσικά) αποκαλύπτοντας το ψέμα του. Βέβαια, το παρατράβαγε λίγο καθώς μαζί με τη Βασιλική Ακαδημία έλεγε ότι είχε φοιτήσει και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ή ότι ήταν αμερικανός. Όλα αυτά σταμάτησαν όταν έκλεισε το ρόλο στο «Twilight».

Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς από την άλλη, για να την προσλάβουν στην ταινία «To The Wonder» είπε στον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Τέρενς Μάλικ ότι λατρεύει τα άλογα. Στην πραγματικότητα όχι μόνο τα «τρέμει» αλλά είναι και αλλεργική.

Πρόμοια σχεδόν και η περίπτωση του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος μπορεί να μας έπεισε και με το παραπάνω ότι είναι ο υπερκατάσκοπος «Μποντ, Τζέιμς Μποντ», αλλά πολύ πριν από αυτό, για να μπορέσει να κλείσει κάποιον ρόλο θεωρούσε ότι έπρεπε να είναι και αυτός καλός στην ιππασία.
Έτσι έλεγε ότι ήταν εξπέρ, υπολογίζοντας με το μυαλό του ότι κάποια στιγμή θα μάθει να ιππεύει. Πάντως στο «Cowboys and Aliens» κάτι είχε καταφέρει.

Η Σάντρα Μπούλοκ το 1990 είπε ψέματα για την ηλικία της...αλλά προς την αντίθετη φορά από ότι θα περιμέναμε όλοι. Προκειμένου να πάρει τον ρόλο στην ταινία «Love Potion N. 9» είπε ότι ήταν 29 ετών ενώ στην πραγματικότητα ήταν 26. Το ψέμα της πάντως λειτούργησε και πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

Την ίδια τακτική ακολούθησε και η Μίλα Κούνις, η οποία για να παίξει στο «That 70's Show» είπε ότι θα γινόταν 18 ετών (σύντομα) ενώ ήταν μόλις 14. Όταν αποκάλυψε το ψέμα της στην εκπομπή του Τζέι Λένο υποστήριξε ότι «δεν ήταν τελείως ψέμα, αφού κάποια στιγμή θα γινόμουν 18».
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ πριν ασχοληθεί με την τριλογία των «Hunger Games» έλεγε σε όλους τους σκηνοθέτες ό,τι είναι άσσος στο βόλεϊ. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον προσέλαβαν να παίξει την ταινία «The Last Song» αλλά όταν ήρθε η ώρα να το αποδείξει, ήταν προφανές ότι δεν είχε ιδέα από το άθλημα. Πάντως τον ρόλο δεν τον έχασε και πρωταγωνίστησε δίπλα στην Μάιλι Σάιρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ