Κι όμως, το 2014 σε 7 χώρες οι ομοφυλόφιλοι οδηγούνται στο εκτελεστικό απόσπασμα [χάρτης] - iefimerida.gr

Κι όμως, το 2014 σε 7 χώρες οι ομοφυλόφιλοι οδηγούνται στο εκτελεστικό απόσπασμα [χάρτης]

Και όμως το 2014 σε 7 χώρες οι ομοφυλόφιλοι οδηγούνται στο εκτελεστικό απόσπασμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν γίνει συζητήσεις, διαμαρτυρίες και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, ωστόσο φαίνεται πως σε κάποιες χώρες, όχι απλώς κάτι τέτοιο δεν γίνεται αποδεκτό, αλλά οι gay οδηγούνται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παρουσιάζει τον παγκόσμιο χάρτη της ομοφυλοφιλίας και σε αυτόν αποτυπώνεται το πόσο αποδεκτή είναι η ομοφυλοφιλία σε όλες τις χώρες του κόσμου, ποια κράτη προστατεύουν με ειδικό νομικό καθεστώς τους ομοφυλόφιλους, ποια τους θεωρούν απλά νόμιμους, ποια τους θεωρούν εκτός νόμου, αλλά και ποια είναι τα κράτη που καταδικάζουν τους ομοφυλόφιλους σε θανατική ποινή.

Εκτός νόμου θεωρείται η ομοφυλοφιλία σε κάποια από τα κράτη της Ασίας και της Αφρικής, με επιπτώσεις ποινών φυλάκισης σε όσους αποκαλύπτουν δημοσίως τη σεξουαλική τους ταυτότητα, ενώ σε επτά χώρες της Ασίας και της Αφρικής, η ομοφυλοφιλία ισοδυναμεί με τη θανατική ποινή.

Συγκεκριμένα, στο Ιράν, στη Μαυριτανία, στη Νιγηρία (βόρεια), στη Σαουδική Αραβία, στη Σομαλία (νότια), στο Σουδάν και στην Υεμένη, η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται ως έγκλημα και οι ομοφυλόφιλοι τιμωρούνται με θανατική ποινή.

Κι όμως, το 2014 σε 7 χώρες οι ομοφυλόφιλοι οδηγούνται στο εκτελεστικό απόσπασμα [χάρτης] | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ