Δημοσιογράφος παραιτήθηκε στον αέρα, ενώ έλεγε το δελτίο, καταγγέλοντας τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος παραιτήθηκε στον αέρα, ενώ έλεγε το δελτίο, καταγγέλοντας τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην παραίτησή της on air υπέβαλε την Τετάρτη, Αμερικανίδα παρουσιάστρια και ανταποκρίτρια του αγλλόφωνου ρωσικού δικτύου Russia Today (RT). Οπως εξήγησε η Λιζ Ουόλ, προχώρησε στην κίνηση αυτή σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί το Κρεμλίνο στην Ουκρανία.

Η δημοσιογράφος εξήγησε ότι αντιμετωπίζει πολλά «ηθικά διλήμματα» ως ρεπόρτερ αυτού του δικτύου «και αυτός είναι ο λόγος προσωπικά, που δεν μπορώ να είμαι μέρος ενός δικτύου που χρηματοδοτείται από τη ρωσική κυβέρνηση και που εξωραΐζει τις ενέργειες του Πούτιν».

«Είμαι υπερήφανη που είμαι Αμερικανίδα και πιστεύω στη διάδοση της αλήθειας» πρόσθεσε η Ουόλ, τονίζοντας ότι ο σύντροφός της είναι γιατρός σε αμερικανική στρατιωτική βάση και «βλέπει από πρώτο χέρι το τίμημα που πληρώνουν οι άνθρωποι γι αυτήν τη χώρα».

Η νεαρή γυναίκα είναι εγγονή μεταναστών που εγκατέλειψαν την Ουγγαρία, κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής, ενώ έχει και ρίζες από τις Φιλιππίνες.

Δημοσιογράφος παραιτήθηκε στον αέρα, ενώ έλεγε το δελτίο, καταγγέλοντας τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία | iefimerida.gr 0
Δημοσιογράφος παραιτήθηκε στον αέρα, ενώ έλεγε το δελτίο, καταγγέλοντας τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία | iefimerida.gr 1
Δημοσιογράφος παραιτήθηκε στον αέρα, ενώ έλεγε το δελτίο, καταγγέλοντας τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ