Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός της Θεσσαλονίκης -Τι είπε για την πινακίδα για τους «ανεπιθύμητους Εβραίους» - iefimerida.gr

Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός της Θεσσαλονίκης -Τι είπε για την πινακίδα για τους «ανεπιθύμητους Εβραίους»

Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός της Θεσσαλονίκης -Τι είπε για την πινακίδα για τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος αφέθηκε ο Χρυσαυγίτης γιατρός, που κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. Αφού οδηγήθηκε στον εισαγγελέας, έμεινε ελεύθερος για να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΥΥ συνελήφθη στη Νέα Μηχανιώνα γιατί έξω από το ιατρείο του- που του έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Θερμαϊκού- υπήρχε επιγραφή ρατσιστικού περιεχομένου στα γερμανικά που έγραφε: «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν έγραψε την επιγραφή εκείνος, αλλά είναι δουλειά αγνώστων ατόμων όσο εκείνος έλειπε στην Κεφαλλονιά για δουλειά του ΕΟΠΥΥ. Οσο για τα ρατσιστικά σύμβολα που βρέθηκαν στο σπίτι του, τα χαρακτήρισε κειμήλια.

Στην έρευνα που έγινε από αστυνομικούς στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, επιγράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Χίτλερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ