Συνέλαβαν χρυσαυγίτη γιατρό -Είχε στο ιατρείο του πινακίδα με τη φράση «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι» [εικόνα] - iefimerida.gr

Συνέλαβαν χρυσαυγίτη γιατρό -Είχε στο ιατρείο του πινακίδα με τη φράση «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές, το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη, σε έναν 57χρονο γιατρό έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Σύμφωνα με το thestival, ο γιατρός είχε αναρτήσει στο ιατρείο του, το οποίο του είχε παραχωρήσει ο δήμος Θερμαϊκού, επιγραφή με αντισημιτικό περιεχόμενο, η οποία ανέφερε «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι».

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του γιατρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, μαχαίρια, σημαία με ναζιστικά σύμβολα και έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Συνέλαβαν χρυσαυγίτη γιατρό -Είχε στο ιατρείο του πινακίδα με τη φράση «Οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι» [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ