Απαραίτητη η ομπρέλα το Σάββατο -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει - iefimerida.gr

Απαραίτητη η ομπρέλα το Σάββατο -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Απαραίτητη η ομπρέλα το Σάββατο -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βροχερό θα είναι το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η ομπρέλα θα είναι απαραίτητη στη Νότια Ελλάδα, το Αιγαίο και τη Θράκη, ενώ σταδιακά οι βροχές θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως πάνω από τη θάλασσα και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα είναι λίγα και τοπικού χαρακτήρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη να φτάνουν στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου..

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια πελάγη ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν τοπικά στα Δωδεκάνησα θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους που το βράδυ ενδέχεται να ενταθούν και να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα αναμένονται το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις βροχή πρόγνωση καιρού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ