Πιο fail δεν γίνεται: Ποδοσφαιριστής τα κάνει μούσκεμα στο πιο γελοίο fair play στην ιστορία [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιο fail δεν γίνεται: Ποδοσφαιριστής τα κάνει μούσκεμα στο πιο γελοίο fair play στην ιστορία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Γεωργιανοί είναι γνωστοί για τις επιτυχίες τους στο ράγκμπι, στο ποδόσφαιρο όμως δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά. Απίστευτη εξέλιξη ​είχε η αναμέτρηση Ντιναμό Τιφλίδας - Σιονί Μπολνίσι, εξαιτίας μίας αψυχολόγητης ενέργειας από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Το σπαρταριστό περιστατικό σημειώθηκε στο 27ο λεπτό του αγώνα. Ενας από τους παίκτες τραυματίστηκε και το ματς διακόπηκε για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Το παιχνίδι συνεχίστηκε τελικά με εκτέλεση πλαγίου άουτ και στο πλαίσιο του fair play οι γηπεδούχοι έπρεπε να επιστρέψουν τη μπάλα. Ενας από τους παίκτες της Ντιναμό την πήρε και την κλώτσησε προς την περιοχή της Σιονί. Εβαλε όμως λίγο παραπάνω δύναμη και η επιστροφή της μετατράπηκε σε μία μεγαλοπρεπέστατη λόμπα, με τη μπάλα να περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Εξαλλοι οι παίκτες της Σιονί τα έβαλαν με τον «σκόρερ» ενώ οι θεατές είχαν σκάσει στα γέλια. Το ματς στη συνέχεια μετατράπηκε σε παρωδία καθώς με τη σέντρα ένας από τους παίκτες των φιλοξενούμενων διέσχισε με τη μπάλα το μισό γήπεδο -καθώς οι αντίπαλοί του απλά τον κοιτούσαν- και την έστειλε ανενόχλητος στα δίχτυα της Ντιναμό. Το γέλιο άφθονο στην κερκίδα και το ματς συνεχίστηκε αυτή τη φορά «κανονικά». Για την ιστορία η Ντιναμό Τιφλίδος πήρε τελικά το παιχνίδι με 2 - 1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκολ Γεωργία fair play
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ