Απόλυτα γυμνή στο θεατρικό σανίδι, η κόρη του πρώην υπουργού Αναστάση Παπαληγούρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόλυτα γυμνή στο θεατρικό σανίδι, η κόρη του πρώην υπουργού Αναστάση Παπαληγούρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντατικές πρόβες για την παράσταση Blasted στο θέατρο «Πορεία», που θα ανέβει από τα τέλη Μαρτίου, κάνει το τελευταίο διάστημα η όμορφη και εξαιρετικά ταλαντούχα κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ Αναστάση Παπαληγούρα, Λένα. Αυτό που προκαλεί εξαιρετική αίσθηση, είναι η τολμηρή αφίσα της παράστασης στην οποία και οι τρεις πρωταγωνιστές εμφανίζονται ολόγυμνοι.

Η εικόνα αυτή των τριών γυμνών ηθοποιών (Λένας Παπαληγούρα, Ακύλλα Καραζήση και Μιχάλη Αφολιάνο), όπως σημειώνει και η Real Life, είναι μια μικρή πρόγευση των αρκετών τολμηρών σκηνών που θα υπάρχουν στη νέα παραγωγή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»,είχε μείνει ξανά γυμνή για χάρη της τέχνης, στη σειρά «Σκλάβοι στα δεσμά τους».

Με ένα ιδιαίτερα προκλητικό έργο, το Blasted της Σάρα Κέιν, θα συνεργάζονται του χρόνου η ανερχόμενη ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα (Βραβείο Μελίνα Μερκούρη το 2013) και ο Ακύλλας Καραζήσης.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το Blasted, που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, είναι το πρώτο έργο της Σάρα Κέιν, το οποίο, μάλιστα, όταν ανέβηκε στο θέατρο προκάλεσε σάλο, λόγω των ιδιαίτερα σκληρών σκηνών του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Daily Mail το είχε χαρακτηρίσει «αηδιαστική γιορτή χυδαιότητας».

Η υπόθεση του έργου

Δύο εκ πρώτης όψεως αταίριαστοι άνθρωποι, συναντιούνται σε ένα πολυτελές και απρόσωπο ξενοδοχείο της κεντρικής Αγγλίας. Ενα φαινομενικά ρομαντικό τετ α τετ, καταλήγει σε κλιμακούμενες πράξεις ψυχικής και σωματικής βίας, ενώ έξω από το συμβολικά ασφαλές περιβάλλον το δωματίου, μαίνεται ένας απροσδιόριστος πόλεμος. Μία τρομακτική έκρηξη αλλάζει τον ρου της ιστορίας και κάτω από τα ερείπια και τα σπαράγματα των σωμάτων, κάνει την εμφάνισή της η μία και μοναδική πραγματικότητα: η απελπισμένη δίψα των ανθρώπων για αγάπη και συντροφικότητα.

Πληροφορίες παράστασης

Θέατρο Πορεία, Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69 - Πλατεία Βικτωρίας. Τηλ. 210.8210991 & 210.8210082, www.poreiatheatre.com. Παραστάσεις: Τετάρτη – Κυριακή στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ φοιτητικό, νεανικό (κάτω των 24ων), ανέργων.

Φωτογραφίες από τις πρόβες: Tospirto.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ