Αγρότης έπιασε επ' αυτοφόρω δυο άντρες να ερωτοτροπούν με τις αγελάδες του -Τα ζώα έπαψαν να παράγουν γάλα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγρότης έπιασε επ' αυτοφόρω δυο άντρες να ερωτοτροπούν με τις αγελάδες του -Τα ζώα έπαψαν να παράγουν γάλα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας κτηνοτρόφος που ζει στην κοινότητα του Herkimer στη Νέα Υόρκη, είχε αρχίσει να προβληματίζεται καθώς έβλεπε τις αγελάδες του να μοιάζουν ...νευρικές και να μη παράγουν γάλα.

Αποφάσισε έτσι να εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στο ράντσο προκειμένου να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε. Αυτό όπως που αποκάλυψε, ξεπερνά κάθε φαντασία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post ο αγρότης διαπίστωσε από το βίντεο ότι δυο άντρες προσπάθησαν να ερωτοτροπήσουν με τα ογκώδη ζώα! Πρόκειται για τους Michael Jones, 35 ετών και Reid Fontaine 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο.

Αγρότης έπιασε επ' αυτοφόρω δυο άντρες να ερωτοτροπούν με τις αγελάδες του -Τα ζώα έπαψαν να παράγουν γάλα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ