Τέλος στην απαγόρευση -Δημοσκοπήσεις μέχρι την προπαραμονή των εκλογών - iefimerida.gr

Τέλος στην απαγόρευση -Δημοσκοπήσεις μέχρι την προπαραμονή των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων, που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές, φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτεικών Γιάννης Μιχελάκης.

Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο κ. Μιχελάκης, στη νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή εκλογής των ευρωβουλευτών θα υπάρξει ρύθμιση και για τη διενέργεια δημοσκοπήσεων.

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ