Kιτς, απίστευτη χλιδή και χρυσά παντού, σε βίλα συνεργάτη του Γιανουκόβιτς [εικόνες] - iefimerida.gr

Kιτς, απίστευτη χλιδή και χρυσά παντού, σε βίλα συνεργάτη του Γιανουκόβιτς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας στρατιώτης της νέας κυβέρνησης στην Ουκρανία κάθεται επιδεικτικά, με τις βρώμικες μπότες του, στη χλιδάτη, βελούδινη πολυθρόνα μια κρεβατοκάμαρας. Αν οι εικόνες, μέσα από το παλάτι του Βίκτορ Γιανούκοβιτς άφησαν τους πολίτες της Ουκρανίας, αλλά του πλανήτη, με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας της απίστευτης πολυτέλειας, οι φωτογραφίες από το σπίτι του γενικού εισαγγελέα Βίκτορ Ψόνκα, προκαλούν μεγαλύτερο δέος.

Όπως ο Γιανουκόβιτς, έτσι και ο Ψόνκα καταζητείται, αφού η μεταβατική κυβέρνηση εξέδωσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Οι πολίτες που βρέθηκαν στο σπίτι του καταζητούμενου γενικού εισαγγελέα της Ουκρανίας, έμειναν άφωνοι με την πολυτέλεια που αντίκρισαν. Ένας πραγματικός θησαυρός με κοσμήματα, συλλογή όπλων, θρησκευτικά κειμήλια.

Οι φωτογραφίες του πρακτορείου Reuters, αποτυπώνουν τη... χλιδή μέσα στην οποία ζούσαν τόσο ο Γιανουκόβιτς, όσο και οι στενοί του συνεργάτες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ