Συνέβη στην ελληνική Βουλή: Βάζει κραγιόν, απροκάλυπτα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνέβη στην ελληνική Βουλή: Βάζει κραγιόν, απροκάλυπτα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To γύρο του Διαδικτύου -και όχι μόνο- κάνει ένα βίντεο από την ελληνική Βουλή. Ο τηλεοπτικός φακός της κάμερας της Βουλής των Ελλήνων «συνέλαβε» μια κυρία, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης επιτροπής, να βγάζει από την τσάντα της απροσχημάτιστα τρία κραγιόν, να τα κοιτά, να διαλέγει ένα, το πιο φωσφοριζέ, και στη συνέχεια, το ίδιο απροκάλυπτα, να το βάζει στα χείλια της!

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπου συζητούνταν το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η κυρία που βάζει το κραγιόν δεν είναι βουλευτής. Προφανώς, είναι εκπρόσωπος κάποιου κοινωνικού φορέα (πιθανότατα της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, καθότι η γυναίκα που κάθεται δίπλα της και εκείνη τη στιγμή έχει το λόγο, εκπροσωπεί το φορέα αυτό), που συμμετείχε στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ