Τι συμβαίνει αν αφήσετε ένα Happy Meal δυο χρόνια στο ίδιο σημείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει αν αφήσετε ένα Happy Meal δυο χρόνια στο ίδιο σημείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε ένας χειροπρακτικός από τη Νεμπράσκα για να πείσει τους ασθενείς του να μείνουν μακρυά από το ανθυγιεινό fast food: άφησε ένα Happy Meal στο ίδιο σημείο για δύο χρόνια.

«Θέλαμε να κάνουμε τους ασθενείς μας να σκεφτούν τι επιλογές κάνουν όταν πρόκειται για την τροφή τους, η οποία πολλές φορές δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι» ανέφερε στο Business Insider. ο Andrew Rivera, διευθυντής του Bridge Chiropractic and Wellness Center στην Ομάχα της Νεμπράσκα.

Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε το γεύμα είναι σχεδόν άθικτο παρ' όλο που ο θόλος στον οποίο βρίσκεται δεν υπάρχει ψύξη ούτε απουσία αέρα.

Οπως αναφέρει για τα προϊόντα της η γνωστή εταιρία fast food «τα τρόφιμα είναι αφυδατωμένα, και δεν σαπίζουν στην απουσία ύδατος».

Τι συμβαίνει αν αφήσετε ένα Happy Meal δυο χρόνια στο ίδιο σημείο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τι συμβαίνει αν αφήσετε ένα Happy Meal δυο χρόνια στο ίδιο σημείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ happy meal αφυδάτωση δύο χρόνια σάπισμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ