Δυσκολεύει η πρόκριση στο Europa League για τον ΠΑΟΚ: Ηττα από την Μπενφίκα μέσα στην Τούμπα με 0-1 - iefimerida.gr

Δυσκολεύει η πρόκριση στο Europa League για τον ΠΑΟΚ: Ηττα από την Μπενφίκα μέσα στην Τούμπα με 0-1

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα στην κατάμεστη Τούμπα, στο πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Europa League. Το μοναδικό γκολ πέτυχε, από θέση οφσάιντ, ο Λίμα στο 59΄ και η ρεβάνς θα γίνει σε μία εβδομάδα (27/2) στη Λισαβόνα.Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες κατάφεραν να εξουδετερώσουν η μία την άλλη.

Οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες με τον ΠΑΟΚ να απειλεί μία φορά στο 8' και την Μπενφίκα να απαντάει στο 30'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό και να πιέσει την Μπενφίκα, ωστόσο οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ. Ο Ντζούρισιτς έστρωσε με το στήθος τη μπάλα στον Λίμα, ο οποίος από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο 59ο λεπτό.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 86' όταν ο Αρτούρ έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Τελικά το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με την Μπενφίκα να γίνεται το μεγάλο φαβόρι ενόψει της ρεβάνς για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ Τούμπα Μπενφίκα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ