Champions League: Η Μπάγερν πέρασε από το Λονδίνο με 2-0 επί της Αρσεναλ -Νίκη με 1-0 στο Μιλάνο για την Ατλέτικο - iefimerida.gr

Champions League: Η Μπάγερν πέρασε από το Λονδίνο με 2-0 επί της Αρσεναλ -Νίκη με 1-0 στο Μιλάνο για την Ατλέτικο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League πήραν Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης με εκτός έδρας νίκες επί των Αρσεναλ και Μίλαν αντίστοιχα.

Στο Λονδίνο οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της Αρσεναλ Τσέσνι στο 37' για ανατροπή του Ρόμπεν και έφυγαν με το «διπλό» απο το Λονδίνο χάρη στα γκολ των Τόνι Κρόος στο 54' και Τόμας Μίλερ στο 88'.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι, με πρώτους τους γηπεδούχους στο 8' όταν ο Οζίλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μπόατενγκ, αλλά απέκρουσε το σουτ του ο Νόιερ, και στο 37' οι φιλοξενούμενοι της Μπάγερν μετά την ανατροπή του Ρόμπεν που έφερε και την αποβολή του Τσέσνι, με τον Νταβίντ Αλάμπα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης απέδρασε από το Σαν Σίρο με το πολύτιμο 1-0 επί της Μίλαν και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Το γκολ για τους Μαδριλένους ο Ντιέγκο Κόστα στο 84ο λεπτό. Ατυχοι οι Μιλανέζοι του Κλάρενς Ζέεντορφ κυριάρχησανστο πρώτο ημίχρονο και είχαν μάλιστα δύο δοκάρια, στο 15' με τον Κακά και στο 18' μετά από κεφαλιά του Πόλι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης και της Τετάρτης και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 0-2

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 0-4

Μίλαν (Ιταλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 0-1

Άρσεναλ (Αγγλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 0-2

Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 25/2

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 25/2

Γαλατασαράι (Τουρκία)-Τσέλσι (Αγγλία) 26/2

Σάλκε (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 26/2

* Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 11, 12, 18 και 19 Μαρτίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ