Σοκαριστικό βίντεο από το Κίεβο -Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλώτριας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό βίντεο από το Κίεβο -Εν ψυχρώ δολοφονία διαδηλώτριας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την Ουκρανία που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο καταγράφεται η εν ψυχρώ δολοφονία μιας διαδηλώτριας.

Το βίντεο που περιγράφει με τον πιο σκληρό τρόπο το κλίμα αναταραχής που επικρατεί στο Κίεβο δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία μιας διαδηλώτριας με τυφλά πυρά μέσα σε πλήθος διαδηλωτών που είναι συγκεντρωμένοι έξω από κυβερνητικό κτίριο στο Κίεβο.

Τον ήχο που έκανε ο θρυμματισμός των τζαμιών που είχαν ήδη σπάσει και οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να απομακρύνουν διέκοψε μια ριπή.Ακολούθησε πανικός. Ουρλιαχτά από παντού και έντρομοι διαδηλωτές που τρέχουν να σωθούν από τον άγνωστο που πυροβολεί αδιακρίτως.

Κάποιοι εκ των διαδηλωτών διαπιστώνουν ότι μια γυναίκα έχει πέσει στο έδαφος και αμέσως σπεύδουν να δουν αν έχει ακόμη σφιγμό, βάζοντας τα χέρια στον καρπό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ