Χάκερ «συμφιλίωσαν» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα -Από το Twitter των «μπλαουγκράνα» χαιρέτισαν τη «βασίλισσα» - iefimerida.gr

Χάκερ «συμφιλίωσαν» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα -Από το Twitter των «μπλαουγκράνα» χαιρέτισαν τη «βασίλισσα»

Χάκερ «συμφιλίωσαν» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα -Κατέλαβαν το Twitter των «μπλαουγκράνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ και το μίσος που χωρίζει τους οπαδούς της, χάνονται στα... βάθη της ιστορίας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Κι όμως, έγινε μία κίνηση καλής θέλησης. Και οι «μπλαουγκράνα» είπαν ένα... γεια στη «βασίλισσα». Οχι, δεν ήρθε ο κόσμος της στρογγυλής θεάς, ανάποδα. Απλώς, κάποιοι Σύριοι χάκερ έβαλαν στο «μάτι» την Μπαρτσελόνα.

Ο «Ηλεκτρονικός Στρατός της Συρίας» κατέλαβε τους επίσημους λογαριασμούς, που έχει στο Twitter, η ομάδα της Βαρκελώνης -σε αγγλικά, ισπανικά και καταλανικά- και άρχισαν τα μηνύματα. «Ενα ιδιαίτερο "γεια" στη Ρεάλ» τουίταραν οι χάκερ, αλλά βέβαια στόχος τους δεν είναι η συμφιλίωση ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες.

«Αγαπητή διοίκηση της Μπαρτσελόνα, μην επιτρέψετε να σας χρηματοδοτεί το Κατάρ, είναι χρήμα γεμάτο αίμα και δολοφονίες» είχαν γράψει νωρίτερα στο λογαριασμό της ομάδας, αναφερόμενοι στο γεγονός ότι η Qatar Airways είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδας. Επειτα από περίπου 10' αποκαταστάθηκε η... τάξη στους λογαριασμούς της Μπαρτσελόνα, όπως γράφει το sport24.gr, αλλά το... κακό είχε γίνει. Η ομάδα είχε ήδη στείλει μήνυμα στον εχθρό από τη Μαδρίτη.

Χάκερ «συμφιλίωσαν» Ρεάλ και Μπαρτσελόνα -Από το Twitter των «μπλαουγκράνα» χαιρέτισαν τη «βασίλισσα» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα ειδήσεις Ρεάλ χάκερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ