Ελεύθερο... πουλί ξανά ο Μπερλουσκόνι -Θα του κοστίσει ακριβά το διαζύγιο - iefimerida.gr

Ελεύθερο... πουλί ξανά ο Μπερλουσκόνι -Θα του κοστίσει ακριβά το διαζύγιο

Ελεύθερο... πουλί ξανά ο Μπερλουσκόνι -Θα του κοστίσει ακριβά το διαζύγιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθερος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την οικογενειακή του κατάσταση, είναι και πάλι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το διαζύγιο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας με την Βερόνικα Λάριο βγήκε και επίσημα, αν και ακόμη ο Καβαλιέρε δεν ξέρει πόσο ακριβά θα το πληρώσει.

Η 57χρονη πρώην ηθοποιός ήταν η δεύτερη σύζυγος του Μπερλουσκόνι, την οποία παντρεύτηκε 1990, αλλά νωρίτερα (1984-1988) είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Το δικαστήριο της Μόντσα, αν και εξέδωσε το διαζύγιο, ανέβαλε την απόφαση για το ύψος της διατροφής που πρέπει να καταβάλει ο 77χρονος πολιτικός στην Λάριο. Η προσωρινή απόφαση του Οκτωβρίου προέβλεπε 3 εκατ. ευρώ μηνιαίως, αν και οι ενστάσεις των συνηγόρων του Μπερλουσκόνι κατάφεραν να ρίξουν το ποσό σε «μόλις» 1,4 εκατ. ευρώ.

Οπως όλα δείχνουν, βέβαια, ο Μπερλουσκόνι δεν θα χαρεί ιδιαίτερα την ελευθερία του. Τα ιταλικά ΜΜΕ, εδώ και καιρό, έχουν... προαναγγείλει το γάμο του με την Φραντσέσκα Πασκάλε, την 28χρονη με την οποία είναι ήδη αρραβωνιασμένος. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, η συγκεκριμένη θα γίνει η τρίτη σύζυγός του, καθώς ο Καβαλιέρε είχε παντρευτεί και την Κάρλα Ελβίρα Ντελ Ολιο, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ