Ομίχλη μυστήριο τύλιξε τα πάντα στον Πειραιά – Σάστισαν όλοι, επεκτάθηκε και στα νότια προάστια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ομίχλη μυστήριο τύλιξε τα πάντα στον Πειραιά – Σάστισαν όλοι, επεκτάθηκε και στα νότια προάστια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαφνικά ένα πυκνό σύννεφο ομίχλης που σε κάποια σημεία μοιάζει και με πυκνό καπνό τύλιξε τον Πειραιά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τα νότια προάστια.

Αυτόπτες μάρτυρες στον Πειραιά μιλούν για πρωτόγνωρες εικόνες και ανεξήγητη αιτία πίσω από το πέπλο που καλύπτει τα πάντα. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των ειδικών πρόκειται για ένα ασυνήθιστο καιρικό φαινόμενο που ονομάζεται ομίχλη θαλάσσιας μεταφοράς και έρχεται από τον Σαρωνικό.

Η ομίχλη που έχει σκεπάσει τον Πειραιά είναι ορατή και από τα νότια προάστια. Τις παρακάτω φωτογραφίες τις έστειλε αναγνώστρια του iefimerida.gr απο την περιοχή του Ελληνικού. .

Η ομίχλη θαλάσσιας μεταφοράς έφτασε μέχρι και την παραλία της Βάρκιζας. Το εντυπωσιακό φαινόμενο το απαθανάτισε αναγνώστης του iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ