Τρίδυμα και ένα... δώρο -Το έμβρυο που «κρυβόταν» από τους γιατρούς μέχρι τη γέννα - iefimerida.gr

Τρίδυμα και ένα... δώρο -Το έμβρυο που «κρυβόταν» από τους γιατρούς μέχρι τη γέννα

Τρίδυμα και ένα... δώρο -Το έμβρυο που «κρυβόταν» από τους γιατρούς μέχρι τη γέν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το κοριτσάκι σίγουρα θα μεγαλουργήσει, παίζοντας κρυφτό σε λίγα χρόνια. Από τη στιγμή που κατάφερε να... κρυφτεί από το γυναικολόγο, είναι βέβαιο ότι θα δυσκολεύονται να την βρουν τα άλλα παιδάκια.

Η μικρή αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη για την μητέρα της, Κίμπερλι Φάτζετ, αλλά και τους γιατρούς. Η 42χρονη γυναίκα από το Μισισιπί γνώριζε πως κυοφορούσε τρίδυμα και είχε προετοιμάσει τα πάντα για την υποδοχή των τριών μωρών.

Την ώρα του τοκετού με καισαρική τομή, όμως, άκουσε το απίστευτο από τον γιατρό. «Βλέπω κι άλλα πόδια!» της είπε και έμειναν όλοι έκπληκτοι, αφού για κάποιο περίεργο λόγο το τέταρτο μωρό δεν είχε εμφανιστεί ποτέ στα υπερηχογραφήματα που είχε κάνει η γυναίκα.

«Πώς είναι δυνατόν; Πλάκα κάνει!» σκέφτηκε η γυναίκα, αλλά τελικά άκουσε ένα ακόμη κλάμα μωρού έπειτα από λίγα λεπτά. Τα τέσσερα πανομοιότυπα κοριτσάκια γεννήθηκαν 13 εβδομάδες πρόωρα, για αυτό και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ