Πρόστιμα «φωτιά» στους βενζινοπώλες 100.000 ευρώ - iefimerida.gr

Πρόστιμα «φωτιά» στους βενζινοπώλες 100.000 ευρώ

Πρόστιμα «φωτιά» στους βενζινοπώλες: Σύστημα εισροών-εκροών ή 100.000 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με πρόστιμα «φωτιά» ύψους 100.000 ευρώ, θα βρεθούν από την 1η Απριλίου 2014 οι βενζινοπώλες που αρνούνται να συνδέσουν τα συστήματα εισροών-εκροών των πρατηρίων τους, με τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.«Το κατενάτσιο των πρατηριούχων τελειώνει εδώ» τονίζει αρμόδιο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στον in.gr, λέγοντας πως οι βενζινοπώλες κρατούν διαρκώς καθυστέρηση και με διάφορες δικαιολογίες, προσπαθούν να αποφύγουν τη διασύνδεση με την ΓΓΠΣ.

Το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα πως έως τις 3 Μαρτίου, οι εγκαταστάτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλα τα τεστ σύνδεσης, ώστε στις 31 Μαρτίου τα συστήματα εισροών-εκροών των πρατηρίων, να είναι συνδεδεμένα on line, με τα συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ