Date Your Architect: Αλλάξτε το σπίτι σας σε 90 λεπτά -Η ανατρεπτική πρόταση των pro.plus.ma - iefimerida.gr

Date Your Architect: Αλλάξτε το σπίτι σας σε 90 λεπτά -Η ανατρεπτική πρόταση των pro.plus.ma

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ιδιαίτερη πρόταση, η ομάδα αρχιτεκτόνων των pro.plus.ma, με ιδρυτές την Ευγενία Μαντά και τον Μιχαήλ Προβελέγγιο, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η αρχιτεκτονική έχει έμπνευση ακόμη και στην Ελλάδα της κρίσης.Οι ίδιοι προτείνουν στον κόσμο το Date Your Architect μια πρόταση για την προώθηση της αρχιτεκτονικής μέσα στην κρίση, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να ανανεώσει το χώρο του και δεν έχει τη δυνατότητα να προσλάβει αρχιτέκτονα, να πάρει συμβουλές, λύσεις και προτάσεις μέσα σε 90 λεπτά.

Οπως λένε οι Μιχαήλ Προβελέγγιος και Ευγενία Μαντά στο popaganda.gr, o πελάτης πρέπει απλώς να πάει με την κάτοψη και φωτογραφίες του χώρου που τον ενδιαφέρει να αλλάξει και θα φύγει από το γραφείο τους με ένα τευχάκι, το οποίο περιέχει όλες τις σημειώσεις, σκίτσα κτλ που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδραστικής συνάντησης. Πρόκειται για "συμβουλευτική αρχιτεκτονική", η οποία προφανώς και δεν αντικαθιστά την αρχιτεκτονική μελέτη, απλώς δίνει τη δυνατότητα στους πολλούς -και όχι μόνο στους λίγους- να φτιάξουν τον χώρο τους με custom συμβουλές από ειδικούς.

Περισσότερες αρχιτεκτονικές συμβουλές από τους pro.plus.ma ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ