Σοκ -Υπάλληλος του Praktiker αυτοκτόνησε όταν τον κατηγόρησαν για κλοπή - iefimerida.gr

Σοκ -Υπάλληλος του Praktiker αυτοκτόνησε όταν τον κατηγόρησαν για κλοπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία ενός 49χρονου άνδρα, ο οποίος, όπως καταγγέλουν συνάδελφοί του, δυο μέρες πριν βρεθεί νεκρός, πιέστηκε να υπογράψει την παραίτηση του (για να μην φανεί ως απόλυση) από το Praktiker, σε κατάστημα του οποίου εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους του 49χρονου, που δημοσιεύει το protothema.gr, η αναγκαστική παραίτηση στην οποία τον οδήγησαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος Αιγάλεω, όπου εργαζόταν, ήταν ένας τρόπος να τιμωρηθεί για μια ανοιχτή συσκευασία που βρέθηκε στο χώρο ευθύνης του.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, μόλις εντοπίστηκε η ανοιχτή συσκευασία η ομάδα σεκιούριτι οδήγησε τον 49χρονο στο γραφείο της διεύθυνσης, αφήνοντας υπόνοια ότι μπορεί και να έκλεψε. Οπως αναφέρουν οι συνάδελφοί του, ο 49χρονος πιέστηκε να υπογράψει την παραίτησή του για να μην φανεί ως απόλυση, κάτι το οποίο έγινε την 1η Φεβρουαρίου. Δυο μέρες αργότερα βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, όταν οι γείτονές του ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς από το διαμέρισμά του αναδυόταν μια έντονη μυρωδιά δυσοσμίας.

Οσοι γνώριζαν τον 49χρονο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τον χαρακτήριζαν μοναχικό και ευαίσθητο, ενώ σε όλους έκαναν εντύπωση τα φιλοζωικά του αισθήματα. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι η απόγνωσή του ήταν τόσο βαθιά, που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απόλυση αυτοκτονία παραίτηση Praktiker
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ