Μνημειώδες ρεκόρ στον Ιππόδρομο: Ελληνας πρωταθλητής κέρδισε όλες τις κούρσες της ημέρας -Eπτα σερί ιπποδρομίες - iefimerida.gr

Μνημειώδες ρεκόρ στον Ιππόδρομο: Ελληνας πρωταθλητής κέρδισε όλες τις κούρσες της ημέρας -Eπτα σερί ιπποδρομίες

Μνημειώδες ρεκόρ στον Ιππόδρομο: Ελληνας πρωταθλητής κέρδισε όλες τις κούρσες τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γίνεται ένας τζόκεϋ να κερδίσει όλες τις κούρσες μιας ιπποδρομιακής συγκέντρωσης; Κι όμως γίνεται. Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, σ' ένα πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών, ο κορυφαίος τζόκεϋ της Ελλάδας, ο 14 φορές πρωταθλητής, κατάφερε κάτι που δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά ιπποδρομιακά χρονικά. Κέρδισε και τις 7 κούρσες της ημέρας!Το μνημειώδες αυτό ρεκόρ δεν είναι μόνο εκπληκτικό για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και πανευρωπαϊκά, καθώς κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί μόλις μια φορά στο μακρινό 1996 από τον διάσημο Ιταλό τζόκεϋ Φράνκι Ντετόρι.

Τότε, στις 28 Σεπτεμβρίου 1996, στον ιππόδρομο του Άσκοτ στην Αγγλία, ο Dettori έκανε αυτό που έμεινε γνωστό ως «Magnificent Seven» Αυτός είναι άλλωστε ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο Γκράχαμ Σάρπ για το «αδύνατον που έγινε εφικτό», περιγράφοντας όλο το ιστορικού του μνημειώδους επιτεύγματος.

Το πώς δηλαδή οι μπουκμέηκερς έχασαν περί τα 40 εκατομμύρια λίρες και το πώς νοικοκυρές και μεροκαματιάρηδες κέρδισαν μικρές περιουσίες με ελάχιστα χρήματα, ποντάροντας στο να κερδίσει ο αγαπημένος τους τζόκεϋ όλες τις κούρσες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ