Ποιοι είναι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που θα στηρίξει η ΝΔ [λίστα] - iefimerida.gr

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες που θα στηρίξει η ΝΔ [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι ήδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Αθηναίων υπάρχουν επίσημοι και αντάρτες υποψήφιοι από τη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς προχωρά στην στήριξη υποψηφίων στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Δεδομένες θεωρούνται οι εξής υποψηφιότητες:

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Αττική, εντείνονται οι πιέσεις στον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη να πάρει το χρίσμα για την περιφέρεια, ενώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος οι πληροφορίες φέρουν ως υποψήφιο τον φαρμακοποιό, πρώην Δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση.

Να σημειωθεί ότι το 2010 -τότε σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης- η ΝΔ επικράτησε σε 5 περιφέρειες (Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, καθώς και Ήπειρο και Ιόνιο όπου στήριξε ανεξάρτητους υποψήφιους) και στο δήμο Πειραιά.

Η φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά να πίνει τσάι με κουλουράκια, περιστοιχισμένος από βουλευτές της ΝΔ, είναι από το καφενείο της Βουλής, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ