Στην Ελλάδα της κρίσης αγοράζουμε αυτοκίνητα -Αυξήθηκαν 18% οι νέες άδειες κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα της κρίσης αγοράζουμε αυτοκίνητα -Αυξήθηκαν 18% οι νέες άδειες κυκλοφορίας

Στην Ελλάδα της κρίσης αγοράζουμε αυτοκίνητα -Αυξήθηκαν 18% οι νέες άδειες κυκλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρίση-κρίση στην Ελλάδα, αλλά οι νέες άδεις κυκλοφορίας των ΙΧ αυξήθηκαν, καθώς συνολικά 9.121 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, έναντι 7.727 που ήταν τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 18%.Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ενώ κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν θα δει κανείς πως τον Ιανουάριο του 2013, είχε καταγραφεί αντίστοιχα μείωση της τάξης του 32,2% στην κυκλοφορία για πρώτη φορά αυτοκινήτων.

Την ίδια ώρα η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών (άνω των 50 cc) ανήλθε τον φετινό Ιανουάριο σε 2.068 έναντι 1.912 τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 8,2%.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών (άνω των 50cc) είχε παρουσιάσει μείωση 10,1% τον Ιανουάριο του 2013 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ