Μυστήριο με θάνατο νεαρού αστυνομικού στη Θήβα -Βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του - iefimerida.gr

Μυστήριο με θάνατο νεαρού αστυνομικού στη Θήβα -Βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι του

Μυστήριο με θάνατο νεαρού αστυνομικού στη Θήβα -Βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σκοτάδι βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά το θάνατο ενός νεαρού υπαστυνόμου στη Θήβα. Ο 26χρονος βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός, με μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Οπως διαπιστώθηκε, ο μοιραίος πυροβολισμός προήλθε από το υπηρεσιακό του πιστόλι, το οποίο βρέθηκε δίπλα του, όπως και ένας κάλυκας. Αν και όπως αναφέρει η αστυνομία οι ενδείξεις οδηγούν στην εκδοχή της αστυνομίας, δεν έχει βρεθεί σημείωμα, ούτε κάποιο σοβαρό κίνητρο που θα όπλιζε το χέρι του.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ο 26χρονος έμενε μόνος του και τον εντόπισαν συνάδελφοί του οι οποίοι τον αναζήτησαν έπειτα από την ξαφνική απουσία του από τα σεμινάρια ΠΣΕΑ που παρακολουθούσε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκτονία ειδήσεις αστυνομικός Θήβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ