Σάλος στη Χαλκίδα -Οδηγός σχολικού λεωφορείου παράτησε έναν 6χρονο στην ερημιά -Περιπλανιόταν μόνος του για ώρα - iefimerida.gr

Σάλος στη Χαλκίδα -Οδηγός σχολικού λεωφορείου παράτησε έναν 6χρονο στην ερημιά -Περιπλανιόταν μόνος του για ώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου στην Εύβοια παράτησε σε ερημικό σημείο ένα 6χρονο αγοράκι. Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο μικρός, ο οποίος πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, χάθηκε και περιπλανιόταν μόνος του και φοβισμένος για αρκετή ώρα.Οπως αναφέρει το eviazoom, όλα συνέβησαν όταν ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου (του δημοσίου) επέστρεφε τους μαθητές στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής υποχρέωσε τον 6χρονο να κατέβει σε ερημικό σημείο, αρκετή απόσταση από το σπίτι του, με αποτέλεσμα ο 6χρονος να χαθεί.

Το μικρό αγοράκι εντοπίστηκε τελικά από μία οικογενειακή φίλη που περνούσε τυχαία από το σημείο και τον μετέφερε με ασφάλεια στο σπίτι του. Η μητέρα μόλις ενημερώθηκε επικοινώνησε αρχικά με τον οδηγό και στην συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση εναντίον του.

Ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι βιαζόταν και γι' αυτό άφησε τον 6χρονο νωρίτερα. Ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν κατηγορίες για εγκατάλειψη και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, χωρίς ωστόσο να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ