Το παραμυθένιο «μυστικό» νησί στο οποίο κάνει τις διακοπές του το βασιλικό μωρό -Η χλιδάτη βίλα των 23.000 ευρώ την εβδομάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το παραμυθένιο «μυστικό» νησί στο οποίο κάνει τις διακοπές του το βασιλικό μωρό -Η χλιδάτη βίλα των 23.000 ευρώ την εβδομάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tις πρώτες του διακοπές, στην εξωτική Καραϊβική, απολαμβάνει ο πρίγκιπας Τζορτζ, τρίτος κατά σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου, παρέα με την μητέρα του Κέιτ Μίντλετον και την οικογένειά της. Μάλιστα, οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν το έξι μηνών μωρό, βγάζοντας, έτσι, τις πρώτες φωτογραφίες του μικρού μετά τη βάφτισή του.

Η οικογένεια Μίντλετον, χωρίς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος έμεινε πίσω στο σπίτι γιατί είχε διάβασμα, πέρασε μια εβδομάδα στο ιδιωτικό νησί Μιστίκ της Καραϊβικής, σε μια από τις 75, μοναδικής χλιδής, πριβέ βίλες που διαθέτει. Το αντίτιμο για να μείνει κάποιος για μια εβδομάδα εκεί; Περίπου 22.800 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ